Syksy tosissaan tullu ku olin ensimmäistä kertaa vuoteen kipeenä. Joka syksy sairastan yhden kerran flunssan ja seuraavan kerran olen kipeänä seuraavana syksynä, joka on mielestäni aika hyvin. Ottaen huomioon että lapsena olin sairaana noin joka toinen viikko (korvatulehdus) tms.

Suomi24 keskustelu foorumit kyllä aiheuttaa nopeasti traumoja. Akvaarioharrastajana kävin lukemassa akvaario puolen juttuja ja kauhistuin. Mitenkä kukaan voi tunkea lehtikaloja 40litraiseen akvaarioon ja kuinka kukaan kauppias voi vielä sanoa että kyllä ne siellä voi olla. Naurettavaa touhua. Omasta mielestä (ja myös monen muun) 40litraiset akvaariot sopivat vain kasviakvaarioksi tai sitten poikas/karanteeni altaaksi. Ei niin pieneen pitäisi laittaa vakituisia asukkeja kuin jotain sukarapuja tai vastaavia. Tekisi mieli ottaa selville mikä kauppa tälle eräälle oli tämän paketin ja kalaston myynyt ja mennä haukkumaan suoralta kädeltä.

Ite yritän metsästää tällä hetkellä +500 litraista akvaariota jostain halvalla mutta vielä ei ole tuuri käynyt kun on ollut rahaa. 500litraiseen saisin hankittua parven tiikerinuoliaisia jotka ovat oikeasti tosi hurmaavia veijareita ja kasvavat ihan kuplawolkkarin näköisiks tankkereiksi.

Nyt lisää hankkimaan traumoja Suomi24:än.