Tuli ontto olo kun viime merkinnässä en oikeestaan kertonut mitään sen ihmeellisempään kuin että soitin tänään pitkään kitaraa. Tämä merkintä tuli vain tämän onton olon takia.

Aamu oli kuin edellinen paitsi että kumppanini on hiukan kipeänä. Joka tarkoittaa että minulla oli kolme ihmistä, kaksi kissaa ja yksi koira hoidettavana tänään. Pahimmat hetket olivat kun toinen muksu oli kakannu vaippaansa ja hänellä oli samalla nälkä ja vanhempi mukula itki, potki, huusi ja mekasti muuten vain. Kaks tuntia meni että vanhempi muksu rauhottu ja pakko myöntää että hermot oli mennä useemmin kuin yhden kerran pirstaleiksi. Selvisin onneksi hyvällä arvosanalla tästäkin episodista enkä aiheuttanut lapsille pysyviä traumoja (ainakaan tietääkseni). Niin siis vanhempi muksu rauhottu vasta sitten kun aloin rimputella hieman kitaraa ja hän istuin viereen kuuntelemaan.

Tätä päivää on vielä jäljellä reilut kolme tuntia ja siinä ajassa pitäisi tehdä miljoona asiaa mutta kun ei kerkiä.
Tekisi mieli ottaa valokuvia, piirtää, hengailla netissä, soittaa lisää kitaraa(sormen päät vain ei kestä enää) ja harjoitella javan koodaamista... mutta mutta, aika asettaa paljon rajoituksia.