Ensikertaa tuli tämmöinen termi vastaan kuin ATM (Alemman Tason Mies). Sai ainakin minussa julmatonta huvittuneisuutta aikaseksi.
Kyllähän se on aina tiedetty että miehille kelpaa melkein minkälainen nainen tahansa, riittää että kyseessä on nainen, mutta enpäs ollut aikasemmin kuullut että naiset nirsoilevat miesten suhteen. Tottakai poikkeuksia löytyy ja näin päin pois mutta kyllä julmattoman usein netissä ainakin lukee kuinka nainen joutuu sietämään ties mitä parisuhteessaan pelkästään paskamaisen miehen takia (ei kuulosta siltä että kyseiset naiset olisivat hirveän nirsoja olleet mies valintansa suhteen) Niin mistä sitten yht'äkkiä on tämmöinen termi kuin ATM edes syntynyt.
Luonnon lakejen mukaan jokaisessa eläin ryhmässä on enemmän halutut urokset ja ne hyljityt jotka yrittävät kovasti tehdä vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen vaihtelevin tuloksin. Ainoa eläinrotu jossa tämä ei aivan näin mene ovat ihmiset. Ihmisuroksissa on kanssa tietenkin nämä halutut ja hyljeksityt yksilöt samoin kuin muissakin eläinryhmissä. Poikeavuuden vain mielestäni luo nämä hyljeksityt yksilöt jotka eivät tunnu edes yrittävän tosissaan tehdä vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen. Märehtivät masentuneina siitä kuinka heissä on jokin mystinen vika jota ketään ei voi korjata ja mille mitään ei voi koskaan tehdä. Väärin, heidän pitäisi ymmärtää että asenne ratkeisee kaikessa. Jos asenne lähestyessämme naista on esim. "Voikun saisin edes tuolta" voi vain kuvitella millä tavalla nainen näkee tämmöisen säälittävän pillun kerjääjän. Pyytelevä ja aneleva maan matonen ei tietääkseni ole koskaan tehnyt minkäänlaista vaikutusta keheenkään.

Jäi hieman kesken mutta nyt on jo pakko tehdä muuta kuin kirjottaa tänne.